Aktuellt på Mogenpört

Hemsidan | Kotisivu

Tillbaka | Takaisin

 Senast uppdaterad 26.6.2011

 

 

Det händer på Versöfronten

Versön rintamalla tapahtuu

 

 

E-post till byaforeningen@mogenport.net 30.5.2011:

 

 

 

Sähköpostia byaforeningen@mogenport.net 30.5.2011:

Hei ja Hyvää kesää!

 

Munapirtin luontomatkailualueen kehittämishankkeessa edetään hyvää vauhtia.

 

Ramse Tietosatama Oy vastaa alueen elinkeinoelämän, yrittäjien ja matkailuyrittäjien kontakteista, haastatteluista ja verkostoselvityksestä ja työ etenee. Käytössämme on myös kesäkuun alussa julkaistava Kotkan-Haminan seudun uusi matkailustrategia. Strategiatyöskentelyyn on osallistunut noin 600 eri ihmistä elinkeinoelämän eri sektoreilta.

 

Luontoselvitys lähtee käyntiin noin kesäkuun puolessa välissä.  Myös hankkeen ohjausryhmä pitää selvitystä tarpeellisena ja edellytyksenä suunnittelulle. Informoin kyläyhdistystä heti kun tiedetään, milloin ja ketkä henkilöt siellä maastossa liikkuvat. Brita Marttinen toimittikin jo hyvää tietoa aiheeseen liittyen.

 

Pyhtään kunnan elinkeinotoimikunnan toimeksiannosta lähdetään selvittämään vesi- ja viemärisuunnitelmien päivittämistä yhdessä Kymen veden kanssa. Kyseessä on siis vasta aikaisemman (v. 2006) suunnitelman päivittäminen ja arvioiminen nykyhetkeä vastaavaksi tämän vuoden aikana. Matkailuyrittämisen kannalta on kuitenkin jo aika selvää, että ilman vesi- ja viemäriverkkoa on matkailupalvelujen kasvua hyvin vaikea saavuttaa.

 

Olen ollut yhteydessä myös Ann-Mari Koivulaan ja tiedustellut mahdollisuutta tulla Munapirtin kesäpäiville 23.7. kertomaan hankkeesta ja tekemään asukaskyselyä.

 

Asukaskyselyyn voi osallistua myös Pyhtään kunnan ja Pyhtään Yrittäjien www-sivuille ilmestyvän Munapirtti linkin kautta. Linkki ilmestynee sivuille tällä viikolla. Sivuilla on myös joitakin perustietoja hankkeesta ja tapahtumia, joissa pyrimme olemaan mukana.

 

 

Ystävällisin terveisin

 

 

Taini Rajala, projektipäällikkö

Matkailu ja tapahtumat, Munapirtin kehittämishanke

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kyminlinnantie 6

48600 KOTKA

+ 358 40 190 2566

taini.rajala[at]cursor.fi